MOSONMAGYAROVAR
.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Mosonmagyaróvár 2022.09.16.
Mosonmagyaróvár 2022.09.16.
«
...23456...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Mosonmagyaróvár 2022.08.26.
Mosonmagyaróvár 2022.08.26.
Mosonmagyaróvár 2022.08.19.
Mosonmagyaróvár 2022.08.19.
Mosonmagyaróvár 2022.08.12.
Mosonmagyaróvár 2022.08.12.
Menczer: felkészültünk a télre, Magyarország energiaellátása biztosított Szuperinfó Hírek - Felkészültünk a télre, Magyarország energiaellátása biztosított - jelentette ki Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) kétoldalú kapcsolatok fejlesztéséért felelős…
Korda Racing: egy cél, a bajnoki cím lebeg minden versenyző szeme előtt az Ózd Rallye-n Szuperinfó Hírek - Ezen a hétvégén ismét a jól megszokott aszfaltos talajon csapnak össze egymással a 2022-es Magyar Rallye Bajnokság legjobbjai, mégpedig az…
Munkálatok miatt hétfőtől lezárások lesznek az M1-esen, az M3-ason és az M7-esen Szuperinfó Hírek - Október 10-étől várhatóan november közepéig lezárások mellett újítják fel az M1-es, az M3-as és az M7-es autópályák különböző szakaszait -…
Agrárminiszter: folyamatos a lakossági tűzifaigények kiszolgálása Szuperinfó Hírek - Folyamatosan szolgálják ki a lakossági tűzifaigényeket és növelik a termelési kapacitást az erdőgazdaságok - közölte Nagy István agrárminiszter, a minisztérium…
Elfogták az embercsempészt, aki 49 migránst szállított Szuperinfó Hírek - Ajka külterületén tartóztatták fel a rendőrök a migránsokat szállító embercsempészt.
Egy újabb komoly szakmai lépcsőfok Szuperinfó Hírek - Az elmúlt időszak tesztjeinek és a korábbi versenyek eredményeinek tükrében kategóriát vált Gender Tamás Junior.
KSH: augusztusban 14,4 százalékkal nőtt az ipari termelés Szuperinfó Hírek - Augusztusban az ipari termelés volumene 14,4 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit, munkanaphatástól megtisztítva 9,3 százalékkal emelkedett a termelés, idén augusztusban kettővel több munkanap volt, mint tavaly.
Kontár munkát végeztek a tetőfedők, ráadásul több pénzt követeltek az idős megrendelőktől Szuperinfó Hírek - Zsarolás bűntettének kísérlete miatt emelt vádat a Veszprémi Járási Ügyészség két férfi ellen, akik munkájukért erőszakos fenyegetéssel a kialkudott összeg több mint kétszeresét követelték idős megrendelőiktől.
Aradi vértanúk – Országszerte tartanak megemlékezéseket a nemzeti gyásznapon Szuperinfó Hírek - Országszerte és a határon túl is megemlékezéseket tartanak ma az aradi vértanúk kivégzésének 173. évfordulója, október 6. alkalmából.
Devizapiac – történelmi mélyponton is állt a forint az euróval szemben Szuperinfó Hírek - A forint gyengült a főbb devizákkal szemben szerdán, az euróhoz képest nap közben történelmi mélypontra is gyengült, később erősödött.